Volvia bilförsäkring

Volvia bilförsäkring

Volvia bilförsäkring

Det finns en försäkring för alla Volvobilar

Oavsett om du har en ny, nästan ny eller lite äldre Volvo så har Volvia en försäkring för dig. Tack vare ett nära samarbete med Volvo får du alltid enkel och smidig skadeservice och din bil lagas på en certifierad Volvoverkstad.
det finns en försäkring för alla volvobilar
Smidig skadeservice

Smidig skadeservice

De flesta vill bara att allt kring bilen ska fungera. Om man råkar ut för en skada vill man ha den lagad så fort som möjligt och utan lång väntetid. Volvia gör det enkelt för dig genom att låta dig välja hur du vill anmäla skadan – direkt hos din Volvoverkstad, i Volvias app eller genom att ringa.
Räkna enkelt ut ditt pris

Olika personer och bilar har olika försäkringsbehov. På volvia.se/bilforsakring kan du läsa mer om vad de olika försäkringarna innehåller och räkna ut priset på just din bil.

räkna enkelt ut ditt pris
Alltid originaldelar

Alltid originaldelar

Som försäkringsbolag, specialiserat på att försäkra Volvobilar, är det viktigt för Volvia att din bil tas om hand av någon som kan den. Därför har du Originaldelsgaranti. Det innebär att din bil alltid repareras med Volvo originaldelar hos auktoriserade Volvoverkstäder.Tilläggsförsäkringar

En krock med en älg, skadegörelse på bilen, utspillt kaffe över instrumentpanelen, eller en olycka när du bilar utomlands. Det finns många tillfällen då en tilläggsförsäkring kan vara nödvändig och välkommen.​ Volvias tilläggsförsäkringar ger ett extra skydd till dig och din Volvo. 

Läs mer om Volvia tilläggsförsäkringar på volvia.se/bilforsakring/innehall/tillaggsforsakringartilläggsförsäkringar
Top